Vraag en antwoord

Algemeen

Een mooi en goed verzorgde nagel is een belangrijk detail van uw totale uiterlijk. Aantrekkelijke nagels en handen versterken uw uiterlijk, hetzij u nu in een keuken of directiekamer werkt. Een gewone manicure duurt ongeveer een uur. Een gelnagel service duurt ongeveer twee uur. De kosten zijn goed te betalen en het resultaat is het zeker waard.


Een gewone manicure gaat ongeveer 1 à 2 weken mee en hangt af van uw levensstijl en type service. Wanneer u bijvoorbeeld in de tuin werkt zonder handschoenen, dan blijft uw manicure niet lang goed. Een gelnagel service, zoals tips en gels zullen langer hun frisse uitstraling bewaren, omdat ze meer duurzamer zijn.


Voor mensen die nagelbijters zijn, is er een 90% kans om te stoppen met deze gewoonte door gelnagel toepassingen. Hiervoor zijn 2 redenen.

  • Allereerst zijn mensen geneigd om iets mooi te houden, waar ze hun tijd en geld hebben ingestopt.
  • Ten tweede zijn nagelbijters vaak voor het eerst in hun leven ge├»nspireerd door het hebben van prachtige handen en nagels.

Het kan u de lange en gezonde nagels geven die u altijd gewild hebt.


Ja! Wanneer uw nagelstyliste goede producten gebruikt en ze correct toepast en onderhoudt.

Gelnagels kunnen uw natuurlijke nagel gezonder maken door het beschermen tegen bijten, pulken, overmaat van vocht en andere elementen die uw nagels kunnen verzwakken of beschadigen.


Elke 4 weken zal uw nagelstyliste het gebied vullen met gel vlakbij de nagelriem, tussen waar de natuurlijke nagel is gegroeid en de gelnagel of tip is geplaatst.

Dit opvullen is inclusief vlak maken, gezonder maken en het verkrijgen van een nieuwe gel laag met nieuwe decoraties.


Wanneer uw nagels in het begin correct zijn gedaan en uw gelnagels zijn onderhouden door een nagelstyliste, zullen ze in een goede conditie zijn, nadat de gel is verwijderd.

Gebruik een nagelversterkende behandeling, breng uw nagelriemen in een goede staat door speciale olie en neem regelmatig een manicure voor een gezond groeiende nagel.

Denk er aan: Probeer nooit de gel laag er zelf af te krijgen! Het zal uw nagels beschadigen!


Staat uw vraag er niet tussen? Stel dan hieronder uw vraag en wij zullen deze beantwoorden.